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Rule 134 

 

NOTICE OF RULING 

 

(a) General Rule. If the court rules on a motion or other application 

when an affected party who has appeared in the action is not pre-

sent—either in person or by the party’s attorney—the court imme-

diately must serve notice of the ruling. 

(b) Exception for Case with Large Number of Parties. The court may 

modify the notice requirement in subsection (a)—on motion or on 

its own—in an action involving an unusually large number of par-

ties. 

[History: Am. effective September 8, 2006; Restyled rule effective July 

1, 2012.] 

 


